1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
dimarts maig 31

L’Associació de Veïns, un nou punt de recollida de signatures per la reforma de la legislació hipotecària

PDF Imprimeix Correu electrònic

dimecres, 16 de maig de 2012 23:02

El passat 23 d’abril va començar a tot l’estat la recollida de signatures de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per a reformar la legislació hipotecària, paralitzar els desnonaments, regular la dació en pagament i establir lloguers socials.

La ILP està impulsada per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, l’Observatori DESC (Drets Econòmics, Socials i Culturals) i la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) i els sindicats UGT i CCOO. El termini per recollir un mínim de 500.000 signatures finalitza el 31 d’octubre.

L’Associació de Veïns de Sant Antoni s’ha afegit a la campanya promoguda des de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Badalona (FAVB) i la PAH per tal d’establir com més punts de recollida de signatures millor per tota la ciutat de Badalona.

L’horari per a signar és dimarts i divendres de 18 a 20h, a la seu de l’Associació de Veïns: Carrer Europa 14, ent 1.

També es poden realitzar les signatures de manera online, on qualsevol ciutadà pot signar des de la web www.quenotehipotequenlavida.org

Els impulsors esperen que siguin milions de persones dels que donin suport a la iniciativa “perquè cal aturar aquesta barbàrie”, segons la portaveu de la PAH, Ada Colau. Entre 2007 (quan es va iniciar la crisi i va explotar la bombolla immobiliària) i 2011, s’han produït 349.438 execucions hipotecàries a Espanya. Catalunya, juntament amb el País Valencià i Andalusia, és una de les comunitats amb més execucions hipotecàries.

Des de la campanya s'informa que la legislació hipotecària actual és “anòmala i perversa” i han recordat que aquesta modificació ja s’està reclamant des dels àmbits judicials, amb sentències que afavoreixen els inquilins que no poden pagar les hipoteques.

 

Arxiu Històric

  • Bàner

Radar Urbanístic

  • Bàner

Calendari

<<  Maig 2016  >>
 dl  dt  dc  dj  dv  ds  dg 
        1
  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
161718192022
2324252627
3031     

#ComparteixCultura

Calibre. Un programa gratuito e imprescindible para gestionar y cambiar el formato digital de los ebooks y poder cargarlos en tu lector de libros electrónicos.

Librosparakindle. Como su nombre indica, pequeño blog con enlaces a 300 libros ya convertidos a mobi, el formato de Kindle. Colecciones casi completas de Agatha Christie, Arthur C. Clarke, Brian W. Aldiss, Carl Sagan, Reverte

Manual de desobediencia a la Ley Sinde. “Aprende a cambiar tus DNS, a configurar un proxy, a configurar y utilizar Tor para navegar anónimamente, a entender para qué sirve una red privada virtual (VPN), “… todo lo necesario para ejerder tus derechos de copia privada y una Ley tan inútil como injusta. Desarrollado por Hacktivistas y editado por ‘Traficantes de Sueños’ y el periódico Diagonal.

Librosenepub 3.000 enlaces a libros de todo tipo en formato epub.

Open Library. Un buscador, iniciativa de Internet Archive, que indexa desde las grandes bases de datos de internet para acumular 1.000.000 de libros gratis.

Gutenberg. 36.000 ebooks (muchos en español) en libre descarga. Formatos soportados; Kindle, Android, iPad… Los más descargados

Epubgratis.me. Más de 2000 ebooks recientes en formato ePub. Una joya altruista.

24symbols. Proyecto enteramente español. El “Spotify de los libros”. Ofrece un catálogo contemporáneo de obras gratuitas, financiándose con publicidad y cuentas premium.

Bookcamping. Un catálogo-biblioteca abierto y colaborativo con temática social y surgida a raíz del movimiento 15M.

1libro1euro. 30 libros gratis de autores contemporáneos a cambio de una donación voluntaria por una buena causa.

Youkioske.com. Quizás la mayor comunidad para compartir prensa y publicaciones. Le sobra publicidad. Imperdible.

Más info aquí

Potser t'interessa...