Xerrada: Stop Bingo i casa d’apostes, perill de ludopatia al barri

Divendres 11 de juny a les 19:30h a la Plaça Trafalgar, en el marc de les Festes populars de Sant Antoni de Llefià, tindrà lloc xerrada des de diferents perspectives sobre la problemàtica del Bingo i casa d’apostes que volen posar al barri:

Intervindran:

Alex Campos, testimoni sobre els efectes de la ludopatia

Graciela Elosegui Gerardi, psiquiatra psicoanalista, master en salud mental comunitaria

Zaida Rodríguez, membre de la Plataforma #stopcasesapostes.llefia.org

Rafa Díaz, antropòleg i membre de la Plataforma Contra las Casas de Apuestas de Madrid

Modera: Jordi López, AVV Sant Antoni de Llefià

Published
Categorized as General

Cassolada divendres 4/6 a les 20h

Nova cassolada en contra del bingo, casa d’apostes al barri aquest divendres 04/06 a les 20h a la porta del local Av. Alfons XIII 364, on volen instal·lar el bingo, i des dels blocs afectats.

Published
Categorized as General

Cassolada divendres 21/05 a les 20h

Entre les accions decidides a l’Assemblea veïnal del passat 14/05 es va decidir convocar cassolades diferents divendres a les 20h per denunciar les obres que està realitzant l’empresa amb el beneplàcit de l’Ajuntament de Badalona, sense obtenir el permís d’obres i amb el subterfugi administratiu d’obres menors.

La primera cassolada serà aquest divendres 21/05 a les 20h a la porta del local Av. Alfons XIII 364 i des dels blocs afectats.

Published
Categorized as General

Presentació campanya en contra d’espais de jocs i apostes al barri i a la ciutat

Aquest dilluns 12 d’abril s’ha realitzat la presentació de la campanya veïnal recolzada inicialment per més de 45 entitats veïnals, socials culturals i esportives de Llefià i de la resta de la ciutat signants del manifest en contra de la instal·lació de bingo i casa d’apostes al barri a l’AV Alfons XIII 364. Reclamem moratòria per regular/prohibir aquests establiments, i enfront la inseguretat, l’empobriment i la ludopatia que provoquen, des del veïnatge i el teixit social del barri impulsem el benestar al barri, reclamant més equipaments socials, culturals i esportius que dignifiquin i millorin les oportunitats de lleure sa dels nostres joves i el veïnatge en general.