Premiats XXXVIII Rua Badalona

Èxit de participació de la XXXVIII Rua de Carnestoltes amb prop de 4500 veïns i veïnes gaudint, celebrant i participant en el transcurs del recorregut de la Rua de Badalona, que ha comptat amb més de 1300 participants inscrits a les diferents comparses del concurs. A l’inici del recorregut la reina Carnestoltes des del balcó del Torre Mena,  va llegir el pregó de Carnaval 2020, i va donar el tret de sortida a la Rua, que va finalitzar a la Plaça Trafalgar, plena de gom a gom i on l’organització va haver de tancar l’accés i ocupar els carrils laterals de la plaça, amb la cerimònia de lliurament dels premis a les millors comparses, i  amb el concert i ball de disfresses a càrrec del grup Golden Beat.

Premiats de la XXXVIII Rua 2020:

La comparsa guanyadora de la màscara de la Rua d’enguany ha estat “Piscineo Real” de l’AVV Ronda de Llefià:

Categoria individual/parelles:

Més original: Badalona neta

Més treballada: Fantasía a todo color

Més animada: Santa Estampita

Categoria Comparsa infantil:

Més original: Juguem Juntes (Casal dels Infants)

Més treballada: Wardians dels oceans (Ampa Maria Ward)

Més animada: Badalona Batec (FAMPAS Badalona)

Categoria Comparses adults:

Més original: Patint el desglaç (Grup de veïnes i veïns)

Més treballada: Fúria en Llefià (Grup de veïnes i veïns)

Més animada: Asociación folclórica Tinkus Kenchas