Bases Concurs fotogràfic 2021

Bases del X Concurs de fotografia digital del Carnestoltes de Badalona

1.    Podrà participar al concurs qualsevol veïna/veí, de qualsevol edat i qualsevol nacionalitat.
2.  Podrà presentar-se una fotografia per participant.
3. El concurs té una categoria temàtica de fotografies de disfresses de Carnestoltes a Badalona, en dues modalitat de disfresses d’adults i infantils. La mascareta haurà d’aparèixer a la fotografia i es podran realitzar les fotografies als: 6 punts de photocalls dels mercats municipals, als 5 punts dels plafons de l’exposició fotogràfica del tradicional recorregut de la Rua (Pl Trafalgar, C Pérez Galdós, Ronda Sant Antoni) o a casa, al balcó. No és publicaran ni acceptaran arxius amb continguts contraris al dret a l’honor, a l’intimitat de la persona o a l’imatge d’aquestes.
4.    Les fotografies podran ser alterades electrònicament però no s’acceptaran fotomuntatges.
5.    Les fotografies han de ser en format electrònic, independentment de com van ser capturades. S’acceptaran els següents formats: jpg, png,gif, tiff, psd i bmp.
6.    Les fotografies  hauran de tenir un tamany màxim de 4 Megabytes (Mb).
7.    La data de recepció de les fotografies s’iniciarà el 8 de febrer de 2021 i finalitzarà el 17 de febrer.
8.    Per concursar s’han d’enviar les fotografies a través del formulari que es publicitarà al web: www.carnaval.llefia.org
9.    La participació al concurs implica l’acceptació per part de l’autor de que les fotos enviades seran incloses a l’Arxiu Històric de Llefià i a Llefi@Net. Xarxa Ciutadana. Totes les fotografies presentades estaran sota una llicència Creative Commons. Sempre que es faci ús de la fotografia es reconeixerà l’autoria de la mateixa.
10.    Premi: Tablet per cada modalitat adults i infantil.
11.    El veredicte serà inapel•lable i es farà públic en el transcurs del dia 20 de febrer a la pàgina web de l’organització del concurs i a Llefi@Net. Xarxa Ciutadana: www.llefia.org. L’organització contactarà amb el o la guanyadora per email.
12.    La participació al concurs implica l’acceptació de les bases del mateix. L’organització queda facultada per resoldre qualsevol contingència no prevista a las bases.
13.    La renuncia a un premi, qualsevol que sigui la raó que la motivi, no donarà al premiat dret de cap tipus de compensació.
14.    Per qualsevol dubte dirigir-se al correu electrònic: carnestoltes[arroba]llefia.org