Crònica de la #LlefiaCamina 2016

Ahir 9 d’octubre de 2016, es va celebrar laimg_2041 1a edició de la caminada popular #LlefiaCamina. Des de les 8h van començar a arribar els participants per recollir el dorsal. En l’ambient hi havia molta la il·lusió i expectatives del que havia de ser la presentació en societat de la primera activitat organitzada pel Club Excursionista i Escalada de Llefià. Poc a poc les samarretes verdes que es donaven als participants van començar a omplir la sortida de la caminada a la Plaça Trafalgar. Després d’unes paraules de benvinguda del president de l’entitat i del chupinazo del Grup de Diables Kapaoltis, la cursa va donar inici amb moltes cares somrients i amb ganes de passar-s’ho bé.img_2106

El ritme des de ben començament va ser molt bo passant per l’Avinguda Marquès de San Mori, i pujant cap al Turó de Caritg. Ràpidament el gruix dels participants es va anant disgregant i cadascun va anar marxant al seu ritme. Famílies amb nens, parelles i amics anaven caminant seguint les senyalitzacions que l’organització havia marcat per tot el traçat.

A l’entrada del parc de la Serralada Marina es trobava el primer punt de control amb l’avituallament de fruita, snacks i aigua. A partir d’allà els participants van coronar el punt de la Creu de Montigalà, una creu de ciment armat originàriament de pedra, situada al turó de Montigalà, amb una alçada de 4 metres. En aquest punt, la gent va aprofitar per agafar una miqueta d’aire i fer fotografies de tot el parc aprofitant l’alçada. Des de d’alt de tot es veia la “serpent” verda dels participants més ràpids que anaven més avançats al recorregut.

Poc a poc els participants es van endinsar dins del parc, recorrent-lo per totes les pendents i camins, moltes vegades estrets, buscant el segon punt de control situat per damunt del Monestir de Sant Jeroni de la Murtra.

img_2198img_2179 img_2110

El dia nublat i amb bona temperatura va ajudar a passar una bona jornada. Al tercer punt de control a la sortida del parc la gent mostrava la seva alegria per haver acabat el tram de muntanya sense problemes i amb ganes d’encarar el darrer tram urbà cap al barri de nou.

Veure galeria fotogràfica de la #LlefiaCamina 2016

A partir d’allà, tot eren somriures còmplices sabent que la meta estava a prop, la gent comentava la caminada, s’interessava per l’estat físic de la resta de participants i sobretot mostrava la seva alegria de lo bé que s’ho havien passat.

L’arribada a meta va ser el punt final a una caminada popular que segur que serà la primera de moltes altres edicions. Especialment emotiva va ser l’arribada dels darrers participants, que donava per acabada la caminada, quan tothom va començar a aplaudir per animar-los.

Des de l’entitat volem agrair tota la gran acollida que va tenir la primera caminada popular #LlefiaCamina que va assolir el repte de més de 100 participants. També menció especial a tota la organització que va fer possible un esdeveniment tan especial com el que vam viure ahir.

Ahir, avui i sempre,

Salut i muntanya!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

3 × 1 =