#LlefiaCamina 2017

En el C.E.E.LL estem preparant la segona edició del #LlefiaCamina, una caminada popular oberta a la participació de tota la gent del barri. En breu publicarem informacions de com inscriure-us. Novament tornarem a recórrer la Serralada Marina, un espai que tenim ben aprop ple camins i espais per gaudir i descobrir.

                     

Està tot disposat perquè torni a ser una jornada divertida en la que no faltarà de res. Marcarem el recorregut així només t’hauràs de preocupar de gaudir de la caminada i dels amics. Hi haurà avituallaments on podràs refrescar-te i menjar alguna cosa i després de 16 km de caminada que millor que una botifarrada per reposar forces.

I com l’any passat, sorpresa a l’arribada. Hem dissenyat una nova samarreta exclusiva per aquesta edició de la #LlefiaCamina 😉

No t’ho pensis mes i vine. T’ho passaràs d’allò més bé.

Crónica de la #LlefiaCamina 2016 fer click aquí

Salut i muntanya.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

cuatro × dos =