Crónica de la #LlefiaCamina 2017

Ahir 5 de novembre de 2017, es va celebrar la 2a edició de la caminada popular #LlefiaCamina.

No eren ni les 8h i ja van començar a arribar els primer participants per recollir els dorsals. Cares conegudes de l’any passat i moltes noves que s’havien animat a participar en la present edició de la #LlefiaCamina. Feia goig veure la plaça Trafalgar amb tants esportistes amb ganes de començar a caminar tant d’hora. A les 9h el chupinazo del Grup de Diables Kapaoltis va donar el tret de sortida a la caminada popular.

Els participants van començar amb ganes dirigint-se camí de Santa Coloma buscant el riu Besòs per anar direcció Montcada. Com l’any passat, el gruix dels participants es va anant disgregant i cadascun va anar marxant al seu ritme. Famílies amb nens, parelles i amics anaven caminant seguint les senyalitzacions que l’organització havia marcat per tot el traçat.

La primer apart del recorregut va ser la més exigent, donat que els participants van haver de superar un important desnivell per arribar quasi al Poblat Ibèric de la Serralada Marina. Per donar una miqueta de respir als participants, allà hi era el primer punt de control on l’organització havia previst donar beguda i avituallament als participants, que amablement agraïen la col·locació d’aquell punt. La pujada va permetre gaudir de les vistes del Vallès Oriental amb Montserrat, el Turó de Montcada i la Mola presents com sempre al davant. En aquest punt, la gent va aprofitar per agafar una miqueta d’aire i fer fotografies.

A mesura que anaven avançant els participants, la “serpent” rosa avançava per la Serralada recorrent el GR92 en gran part del recorregut. Poc a poc els participants es van endinsar dins del parc, recorrent-lo per totes les pendents i camins, moltes vegades estrets, buscant el segon punt de control situat a l’entrada del part a la vessat de Montigalà.

A partir d’allà, tot eren somriures còmplices sabent que la meta estava a prop, la gent comentava la caminada, s’interessava per l’estat físic de la resta de participants i sobretot mostrava la seva alegria per haver finalitzat novament la #LlefiaCamina.

Com l’any  passat, l’arribada dels darrers participants va acabar amb aplaudiments per acabar de donat els darrers ànims.

Des de l’entitat volem agrair novament la gran acollida que ha tornat a tenir la caminada popular #LlefiaCamina que aquest any ha arribat als 125 participants. Especial menció a tota la organització per tornar a fer possible un esdeveniment tan especial com el que vam viure ahir.

Ahir, avui i sempre,

Salut i muntanya!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

5 × tres =