#LlefiaCamina 2018

Un any més, i ja van tres, el diumenge 21 d’octubre, el C.E.E.LL està organitzant la tercera edició del #LlefiaCamina, una caminada popular oberta a la participació de tota la gent del Badalona. En breu publicarem informacions de com inscriure-us. El recorregut transcorrerà per la vora del riu Besòs, i ens endinsarà a la Serralada Marina, un espai que tenim ben aprop ple camins i espais per gaudir i descobrir.

 

Estarà tot disposat perquè torni a ser una jornada divertida per compartir amb amics i veïns. Hi haurà avituallaments on podràs refrescar-te i menjar  fruita per agafar forces. Finalment després dels 15 km de caminada estarem a la Plaça Trafalgar amb una botifarrada per acabar l’activitat.

Novament, aquest any us sorprendem amb una nova samarreta exclusiva per aquesta edició de la #LlefiaCamina 😉

No t’ho pensis mes i participa. T’ho passaràs d’allò més bé.

Crónica de la #LlefiaCamina 2017 fer click aquí

Salut i muntanya.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

cuatro + 9 =