Crònica #LlefiaCamina 2018

Ahir 21 d’octubre de 2018, vam celebrar la 3a edició de la caminada popular #LlefiaCamina.

Els participants tenien ganes de començar i això es va notar en la puntualitat de tots ells per recollir el dorsal, la bossa amb avituallaments i la samarreta de la #LlefiaCamina. Com altres anys, la gent va acudir motivada i contenta per poder participar. A les 9h el chupinazo del Grup de Diables Kapaoltis va donar el tret de sortida a la caminada popular.

  

Els participants van començar amb ganes dirigint-se camí de Santa Coloma buscant el riu Besòs per anar direcció Montcada. Com l’any passat, el gruix dels participants es va anant separant i cadascun va anar marxant al seu ritme. Els que la feien corrent van sortir disparats buscant el desviament de Santa Coloma on estan les instal·lacions de la Cacaolat.

Com sempre, les primeres pendents pels carrers del barri de Singuerlin, anant a buscar la Serralada Marina van ser exigents, però els participants anaven ven entretinguts xerrant i aprofitant el temps per conversar. Sense adonar-se’n la majoria del grup va arribar al primer avituallament, on van trobar als voluntaris de l’organització que oferien aigua i fruita als participants. Primer moment de respir, mentre apareixien els corredors que ja estaven de tornada cap a la Plaça Trafalgar.

La pujada va permetre gaudir de les vistes del Vallès Oriental amb Montserrat, el Turó de Montcada i la Mola presents com sempre al davant.

A mesura que anaven avançant els participants, la “serpent” vermella avançava per la Serralada recorrent part del GR92. Poc a poc els participants es van endinsar dins del parc, recorrent-lo per totes les pendents i camins, moltes vegades estrets, buscant el segon punt de control situat als peus del Poblar Ibèric.

El grup de nenes que va participar s’ho van passar d’allò més bé jugant, cantant i inclús ballant durant un bon tros del camí. La #LlefiaCamina inclús va creuar-se amb uns genets que recorrien la Serralada en cavall.

A la tornada tot eren somriures còmplices sabent que la meta estava a prop, la gent comentava la caminada, s’interessava per l’estat físic de la resta de participants i sobretot mostrava la seva alegria per haver finalitzat novament la #LlefiaCamina. Com l’any  passat, l’arribada dels darrers participants va acabar amb aplaudiments per acabar de donat els darrers ànims. Una mostra de complicitat que va ser agraïda pels participants.

Des de l’entitat volem agraïr novament la gran acollida que ha tornat a tenir la caminada popular. Especial menció a tota la organització per tornar a fer possible un esdeveniment ja consolidat al barri de Llefià, la #LlefiaCamina.

Ahir, avui i sempre,

Salut i muntanya!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

cinco × cuatro =