Qui som?

L’origen de l’entitat es remunta a mitjans dels anys 80 del segle passat, quan es va fundar el Centre Excursionista de Llefià (C.E.LL.). En 1993 l’entitat va canviar de nom denominant-se Associació d’Esports de Muntanya de Llefià (A.E.M) romanent activa fins a 2012.
En 2016 s’incorporen nous membres amb noves inquietuds i es renova la junta, es decideix re impulsar l’entitat amb el nom Club Excursionista i Escalada Llefià amb la il·lusió, compromís i dedicació de fomentar l’esport de muntanya al barri de Llefià, igual que els primers fundadors que van posar tota la seva passió i il·lusió per aquest esport.
En aquesta etapa volem fer arribar el nostre compromís a tots els nivells, des d’iniciar als més petits fins a compartir experiències amb els més veterans oferint al soci la possibilitat de practicar els diferents esports a l’aire lliure tals com; senderisme, escalada, vies ferrades, espeleologia i barranquisme, tot això emmarcat en el respecte a la natura i el foment de la vida sana a més d’un llarg etcètera de diversió i aprenentatge en els entorns més espectaculars que pugueu imaginar.

Ens farà enormement feliços compartir les nostres experiències amb vosaltres.

Fins aviat!!!

Salut i Muntanya.