Activitats Casal Cívic de Llefià

Cos del missatge:
El programa de Joves Engresca’t torna a oferir activitats i tallers gratuïts per a Joves d’entre 12 i 18 anys.
Per fer la inscripció cal entregar fulla d’inscripció de l’equipament, signat pels pares o tutors legals.
UBICACIÓ: C/ la Pau núm. 23 de Badalona (Equipament Cívic Llefià). Per a més informació, ens podeu trucar al 93 460 25 66

ACTIVITATS DEL PROGRAMA DE JOVES:

JOCS EN ANGLÈS
Aprenentatge de la llengua anglesa a partir d’activitats lúdiques, jocs de taula, etc. Dotem d’un espai en el qual exclusivament es parla en anglès, emprant una metodologia motivadora per als/ les joves. Aprèn anglès de forma divertida!
Dilluns de 18- 19:00h, del 13 d’abril al 8 de juny de 2015

Z-FITNESS:
Activitat físico-esportiva basada en l’aprenentatge de diferents coreografies amb exercicis aeròbics acompanyats de música llatina actual. Descarrega la teva energia amb aquesta activitat i millora la teva condició física (tonificació i resistència)!
Dilluns de 18- 19:00h, del 13 d’abril al 8 de juny de 2015

TEATRE:
El teatre ajuda a millorar les competències socials i a conèixer diferents maneres de resoldre i enfrentar-se a les situacions. Nosaltres treballem l’expressió corporal, verbal i la interpretació mitjançant dinàmiques de teatre.  Volem crear un projecte conjunt entre petits, joves i adults.
Dilluns de 19- 20:00h, del 13 d’abril al 8 de juny de 2015

FEM POSTRES:
Esdevé un autèntic MasterXeff, augmentant les teves habilitats en la creació de postres a partir de diferents receptes. Aprèn a fer pastissos, galetes, batuts…
Dimarts de 18-19:00h, del 14 d’abril al 26 de maig de 2015

DANSA URBANA:
Aprenentatge de passos i coreografies de hip-hop al ritme de música urbana actual. Demostracions i participació a festes de barri. Si t’agrada el hip-hop, aquest és el teu taller! Tenim dos nivells (inicial i avançat) perquè la classe s’adapti al màxim a les teves necessitats.
Dansa urbana inicial: Dimecres de 18:15- 19:15h, del 8 d’abril al 3 de juny de 2015
Dansa urbana avançat: Dimecres de 19:15- 20:15h, del 8 d’abril al 3 de juny de 2015

MANUALITATS, DIBUIX I PINTURA:
Al llarg del curs farem manualitats com polseres de fil, trenes, ninots/ ninotes fofucha personalitzats. També pots aprendre dibuix artístic (carbonet, sanguina, grafit, llàpis), dibuix Manga i tècniques de pintura (aquarel.la, pintura a l’oli, tinta xinesa, etc.). El material el posem nosaltres!
Dijous de 18:00- 19:00h, del 9 d’abril al 4 de juny de 2015

*TALLER PUNTUAL DE MONES DE PASQUA:
Activitat puntual en la qual es realitzarà un taller d’elaboració de mones de Pasqua. Cal inscripció prèvia. Places limitades.
Dijous, dia 26 de març de 2015, de 18- 20:00h

PUNT DE TROBADA JOVE:
Aquest és el teu espai! Gaudeix de les instal.lacions de l’equipament de forma autònoma, prèvia reserva de l’espai. Pots jugar a Ping-pong, veure una pel.lícula, assajar una coreografia, donar sortida als teus projectes o interessos, etc.
Divendres de 17- 19:00h, del 10 d’abril al 12 de juny de 2015