Vols seguir online les obres?

Hem dissenyat un bot de Telegram, que estarà al teu servei per portar-te l’evolució i informació en temps real de les obres de la primera fase de la remodelació de la Plaça Trafalgar.

Podràs rebre cada dia una foto amb l’evolució de l’obra, demanar-li que et passi una foto en qualsevol moment, veure les condicions ambientals a la plaça i que et faciliti accés a tota la informació tècnica i de contractació del projecte així com rebre notícies d’actualitat de les obres i el projecte.

Cal que al teu dispositiu mòbil tinguis instal·lada l’app de missatgeria instantània Telegram (Android/ iPhone).

Per a poder invocar e interaccionar amb aquest bot dintre de la plataforma de missatgeria Telegram, podem posar @PlazaTrafalgar_bot en el cercador de Telegram, seleccionar-lo i el mateix bot ens anirà guiant en el seu ús. O bé podeu clickar al següent enllaç:
https://t.me/PlazaTrafalgar_bot