Connecta-TIC Reutilitza

El projecte Connecta-TIC, enfront la bretxa digital, impulsat inicialment per Fampas Badalona i Llefi@Net Xarxa Ciutadana, planteja línies de treball i mesures per a reduïr la bretxa digital de les famílies en la situació de confinament i en el post confinament, tot preparant escenaris per a la millora de la ciutat en l’àmbit d’accés i ús de les TIC, per a facilitar als estudiants condicions d’igualtat en el desenvolupament acadèmic i afrontar amb millor garanties situacions futures emprant les tecnologies de la informació.

Una de les línies de treball és la Campanya de donació i reutilització d’equipament informàtic, amb un procés de recollida de tauletes tàctils, portàtils, ordinadors de sobretaula en desús per a habilitar-los per a usos educatius, on els ciutadans s’empoderen en el projecte de reutilització i capacitació digital.

Com pots participar?

  • Donant equips informàtics que tinguis, preferentment maquinari a partir de l’any 2015.
  • Aportant coneixement i participació voluntària en el procés de rehabilitació, reutilització dels dispositius.
  • Amb aportació econòmica de suport al projecte per a l’adquisició de dispositius i elements com disc durs, piles, memòries i altres complements.

Selecciona com vols participar i ens posarem en contacte amb tú. 

Funcionament

A partir de les cessions d’equips informàtics que es recolliran o bé que podeu entregar als punts de recollida habilitats que us indicarem, i després d’un treball de revisió i de posada a punt es conformaran els equips que posteriorment s’assignaran a famílies, segons criteris consensuats amb la comunitat educativa, entitats, serveis d’educació i els serveis socials de l’Ajuntament.

Si formes part d’alguna entitat, associació i vols col·laborar cedint espai de la teva entitat, associació per a ampliar la xarxa de punts de recollida de dispositius, ens pots contactar omplint el següent formulari: