Èxit de participació i premiats XLII Rua Carnaval de Badalona

Èxit de participació de la XLII Rua de Carnestoltes de la ciutat de Badalona amb més de 6.000 veïns i veïnes gaudint, celebrant i participant en el transcurs del recorregut de la Rua de Badalona, que ha comptat amb més de 1000 participants inscrits a les prop de 40 comparses del concurs. A l’inici del recorregut la reina Carnestoltes des del balcó de Torre Mena,  va llegir una part del pregó, escapçat per indicacions de la regidoria de cultura, aquí podeu recuperar sencer el pregó de Carnaval 2024, i va donar el tret de sortida a la Rua, que va finalitzar a la Plaça Trafalgar, plena a vessar, amb la cerimònia de lliurament dels premis a les millors comparses, i amb el concert i ball de disfresses a càrrec de Tribut FM, que finalment a causa de l’aparició de la pluja no va poder finalitzar l’actuació.

Premiats de la XLII Rua 2024:

La comparsa guanyadora de la màscara de la Rua d’enguany ha estat RainWodway” de Rainwow dance studio.

Categoria Comparsa Reivindicativa:

A auga é vida de l’entitat cultural galega, Agarimos de Badalona

Categoria Comparsa infantil:

Més animada: A la deessa pregant i l’aixeta tancant, AFA Escola Antoni Botey

Més treballada: Mini Avatars

Més original: Virgen extra oli AFA Escola Cultural Artigues

Categoria individual/parella:

Més original: La familia fresqueta

Més treballada: Verde que te quiero verde

Més animada: Mortadelo y Filemón en… Llefià investigación

Categoria Comparses adults:

Més original: Fenomens atmosfèrics

Més animada: Tinkus Kenchas, Asociacion Folklórica Cultural Tinkus Kenchas

Més treballada: Piscineo por las nubes Associació Veïnes i Veïns de Sant Joan Alt

En commemoració de la XLII Rua Carnestoltes de Badalona a Llefià també s’ha convocat Concurs de Fotografia digital, pots enviar les teves fotos, i si guanyes t’emportaràs una tablet. Consulteu les bases . El període d’enviament inicial de fotos d’aquesta edició es tancarà el dijous 7 de març.