Bases

Bases del XIII Concurs de fotografia digital del Carnestoltes de Badalona a Llefià

Participa al Concurs fotogràfic

1.    Podrà participar al concurs qualsevol veí/veïna, de qualsevol edat i qualsevol nacionalitat.
2.    Podran presentar-se un màxim de 3 fotografies per participant.
3.    El concurs té una categoria temàtica del XLII Rua Carnestoltes Badalona a Llefià. No és publicaran ni acceptaran arxius amb continguts contraris al dret al honor, a l’intimitat de la persona o a l’imatge d’aquestes.
4.    Les fotografies podran ser alterades electrònicament però no s’acceptaran fotomuntatges.
5.    Les fotografies han de ser en format electrònic, independentment de com van ser capturades. S’acceptaran els següents formats: jpg, png,gif, tiff, psd i bmp.
6.    Les fotografies  hauran de tenir un tamany màxim de 4 Megabytes (Mb).
7.    La data de recepció de les fotografies s’iniciarà el 11 de febrer de 2024 i inicialment estarà obert fins al 7 de març.
8.    Per concursar s’han d’enviar les fotografies a través del formulari que es publicitarà al web: www.carnaval.llefia.org
9.    La participació al concurs implica l’acceptació per part de l’autor de que les fotos enviades seran incloses a l’Arxiu Històric de Llefià i a Llefi@Net. Xarxa Ciutadana. Totes les fotografies presentades estaran sota una llicència Creative Commons. Sempre que es faci ús de la fotografia es reconeixerà l’autoria de la mateixa.
10.    Premi: Tablet pc
11.    El veredicte serà inapel•lable i es farà públic a la pàgina web de l’organització del concurs, carnaval.llefia.org  i al portal comunitari  www.llefia.org i en possible acte públic, a la Plaça Trafalgar. En cas que el guanyador/a no estigui present en l’acte l’organització es contactarà amb ell o ella per email.
12.    La participació al concurs implica l’acceptació de les bases del mateix. L’organització queda facultada per resoldre qualsevol contingència no prevista a las bases.
13.    La renuncia a un premi, qualsevol que sigui la raó que la motivi, no donarà al premiat dret de cap tipus de compensació.
14.    Per qualsevol dubte dirigir-se al correu electrònic: carnestoltes[arroba]llefia.org