Bases

Participa al Concurs fotogràficBases del IX Concurs de fotografia digital del Carnestoltes de Badalona a Llefià

1.    Podrà participar al concurs qualsevol veí/veïna, de qualsevol edat i qualsevol nacionalitat.
2.    Podran presentar-se un màxim de 3 fotografies per participant.
3.    El concurs té una categoria temàtica del XXXVII Rua Carnestoltes Badalona a Llefià. No és publicaran ni acceptaran arxius amb continguts contraris al dret al honor, a l’intimitat de la persona o a l’imatge d’aquestes.
4.    Les fotografies podran ser alterades electrònicament però no s’acceptaran fotomuntatges.
5.    Les fotografies han de ser en format electrònic, independentment de com van ser capturades. S’acceptaran els següents formats: jpg, png,gif, tiff, psd i bmp.
6.    Les fotografies  hauran de tenir un tamany màxim de 4 Megabytes (Mb).
7.    La data de recepció de les fotografies s’iniciarà el 23 de febrer de 2020 i finalitzarà el 12 de març.
8.    Per concursar s’han d’enviar les fotografies a través del formulari qiue es publicitarà al web: www.carnaval.llefia.org
9.    La participació al concurs implica l’acceptació per part de l’autor de que les fotos enviades seran incloses a l’Arxiu Històric de Llefià i a Llefi@Net. Xarxa Ciutadana. Totes les fotografies presentades estaran sota una llicència Creative Commons. Sempre que es faci ús de la fotografia es reconeixerà l’autoria de la mateixa.
10.    Premi: Tablet pc
11. L’entrega del premi al guanyador es realitzarà el dia 15 de març en el marc de la Calçotada Popular que es realitzarà a la Plaça Trafalgar.
12.    El veredicte serà inapel•lable i es farà públic en el transcurs del dia 17 de març a l’acte de Plaça Trafalgar i a la pàgina web de l’organització del concurs, Llefi@Net. Xarxa Ciutadana: www.llefia.org. En cas que el guanyador/a no estigui present en l’acte l’organització contactarà amb el o ella per email.
13.    La participació al concurs implica l’acceptació de les bases del mateix. L’organització queda facultada per resoldre qualsevol contingència no prevista a las bases.
14.    La renuncia a un premi, qualsevol que sigui la raó que la motivi, no donarà al premiat dret de cap tipus de compensació.
15.    Per qualsevol dubte dirigir-se al correu electrònic: carnestoltes[arroba]llefia.org