Presentació Pedalada Solidària 2022

Divendres 13 de maig a les 20:30h l’AEM de Llefià organitzarà la presentació de la Pedalada Solidària 2022 a l’AVV Sant Antoni de Llefià.

Es tractarà d’un acte on es farà la presentació de l’activitat Pedalada Solidària: Llefià Posa’t a roda del proper diumenge 29 de maig.

A la presentació es comptarà amb la col·laboració de la ONG Bicicletas sin Fronteras que explicarà el seu projecte de «Bicicletas para la educación» que té per objectiu «Facilitar l’accés a l’educació dels nens, nenes i joves mitjançant la bicicleta«. Per això han desenvolupat un projecte de transport escolar amb bicicleta i han dissenyat la baobike, la bicicleta per a l’educació, perquè els alumnes de les comunitats rurals guanyin temps, qualitat de vida i igualtat d’oportunitats per al futur.

Sandiara entrega.jpeg

S’explicarà de quina manera participar amb el projecte a través d’un repte crowdfunding que s’ha creat per a l’ocasió.

També es donarà detall de l’activitat del proper 29 de maig, on recorrent la ciutat de Badalona, reclamarem la construcción de carrils bici que permetin la movilitat segura dels veïns per la ciutat i la promoció del ús de la bicicleta com a mitjà de transport ecològic i segur.

Per participar, s’ha de realitzar una inscripció aquí.

Més informació sobre la Pedalada Solidària 2022, horaris i el seu recorregut, aquí