Qui som?

L’origen de l’entitat es remunta a mitjans dels anys 80 del segle passat, quan es va fundar el Centre Excursionista de Llefià (CELL). En 1993 l’entitat va canviar de nom denominant-se Associació d’Esports de Muntanya de Llefià (AEM) romanent activa fins a 2012.

En 2016 es van incorporar nous membres amb noves inquietuds i es va decidir impulsar l’entitat amb la marca Club Excursionista i Escalada Llefià (CEELL) amb la il·lusió, compromís i dedicació de fomentar l’esport de muntanya al barri de Llefià, igual que els primers fundadors que van posar tota la seva passió i il·lusió per aquest esport.

En aquesta etapa es va voler fer arribar el compromís dels seus membres a tots els nivells, des d’iniciar als més petits fins a compartir experiències amb els més veterans oferint al soci la possibilitat de practicar els diferents esports a l’aire lliure tals com; senderisme, escalada, vies ferrades, espeleologia i barranquisme, tot això emmarcat en el respecte a la natura i el foment de la vida sana a més d’un llarg etcètera de diversió i aprenentatge en els entorns més espectaculars que pugueu imaginar.

L’any 2016 es va celebrar la primera edició de la #LlefiaCamina, una caminada popular oberta a la participació de tota la gent del barri que ha tingut un èxit consolidat al llarg del anys

Al 2020 un nou grup d’apasionats per la muntanya, l’esport i les activitats esportives reprenem l’activitat de l’Associació d’Esports de Muntanya (AEM) carregats amb l’il·lusió d’apropar noves experiències a tot el barri de Llefià.

Ens farà enormement feliços compartir les nostres experiències amb vosaltres.

Fins aviat!!!

Salut i Muntanya.