Programació

Descarrega’t el programa

5 de juny

17h Xupinazo, inici de Festes confinades de Sant Antoni 2020

18h L’hora dels infants, video tallers d’activitats adreçades a nens i nenes d’infantil i primària a càrrec del Casal dels Infants

20h Pregó de festes a càrrec de l’AMPA Institut Júlia Minguell, que enguany celebra el seu 25è aniversari.

6 de juny

12h Mostra d’Entitats virtual de Llefià 2020

Xerrada debat, retransmesa per streaming, sobre les repercussions del Covid19 al barri, la ciutat i el futur de crisi social i econòmica.

7 de juny

Des de les 8h fins a les 10h Caminada solidària confinats… o no. Camina o corre comptant els teus passos amb qualsevol app que ho faci i col·labora amb inscripcions solidàries a partir 1€, aportant al projecte Connecta-TIC ,per reduir la bretxa digital a la ciutat.

Inscripcions solidàries de grups de més de 5 participants, transferència bancària a: ES02 1491 0001 2430 0009 5074 , indicant el concepte “Aportació Festes Cursa”, cal enviar justificant de la transferència realitzada a inscripcions-aem@llefia.org.

Inscripcions solidàries de menys de 5 participants, podeu emprar l’app Bizum realitzant l’operació al número mòbil 608808019, cal enviar captura de pantalla de l’operació a inscripcions-aem@llefia.org.

Podeu consultar el reglament i per qualsevol dubte podeu escriure al correu inscripcions-aem@llefia.org.

13h Festa de les Bombolles, substituïm la tradicional festa de l’escuma per la festa de les bombolles, surt al balcó i omplim el barri de bombolles.

10 de juny

A partir de les 18h proclamació dels premis del Concurs de dibuixos, amb la temàtica de les Festes confinades.

19:30h Xerrada online sobre la seguretat a la muntanya, a càrrec de Protecció Civil, organitzada i moderada per l’Associació d’Esports de Muntanya de Llefià on aprendrem què fer davant un incendi, mal temps a la muntanya i conceptes d’orientació i equipament bàsic.

12 de juny

19h Torneig de videojocs online.

13 de juny

11h Presentació online, del llibre Moviment veïnal al Barcelonès Nord, a càrrec de l’autor i historiador José Miguel Cuesta. Si les condicions de la fase de desconfinament ho permeten es valorarà realització de la conferència a l’aire lliure amb aforament limitat a Pl Trafalgar.

19h Missa de Sant Antoni, a la Parròquia del barri.

20h Fi de festes amb Tabalada Confinada, que sonarà al Carrer Pérez Galdós, a càrrec de Grup de Percussió Kapaoltis

Més activitats en el transcurs de les Festes: Video homenatge a la Gent Gran del barri i presentació de l’EspantaCovids