Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és FfIo_xVXEAIRP1D-300x138.jpg

El passat dissabte 15 d’octubre es va celebrar el XXII Fòrum TIC Social de Badalona a Llefià, enguany inaugurant un nou espai a la zona remodelada de la Plaça Trafalgar de Badalona. Un vespre digital, que ha abordat temes com el paper dels algorismes i la Intel·ligència Artificial, en la nostra vida quotidiana, la divulgació del projecte de recerca, de Llefià a Mart, amb marcat accent badaloní, sobre la tecnologia necessària per a l’establiment d’una colònia humana a Mart i una sessió didàctica i de demostració de com construir el teu propi dron.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és 1666037298053-300x198.jpg

La primera xerrada del Fòrum TIC Social de Badalona a Llefià, va ser a càrrec de David Rodenas, Doctor en Informàtica, professor del TecnoCampus, consultor i divulgador TIC, que va presentar de manera entenedora que són els algorismes i la Intel·ligència Artificial i com influeixen en la nostra vida quotidiana.Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és FfIPetEX0AApQtB-300x138.jpg

A continuació, Roger Bitlloch, jove badaloní, sota el títol de Llefià a Mart va presentar el seu treball de recerca sobre com seria la tecnologia necessària per a establir una colònia humana al planeta Mart.Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és 1666037298036-300x225.jpg

La darrera xerrada del fòrum, va ser a càrrec de Joan Bitlloch, que va explicar als assistents l’experiència de com a partir del motor vital de la curiositat pots arribar a construir el teu propi dron, proporcionant claus per a la seva construcció, aprenentatges i repàs de la legislació que se’ls hi aplica.Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és FfIDo5QXwAElnki-138x300.jpgA la zona de carpes, es va poder interaccionar amb diferents models de drons i veure la ja tradicional mostra de retroinformàtica i videojocs a càrrec del grup local MSX de la ciutat, que enguany han presentat un nou model MSX, fabricat a Castellò del qual ja s’han venut més de 500 unitats. I també es va presentar un nou videojoc desenvolupat a Barcelona, Pampas y Selenne.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és FfIo_JbWAAcsnzt-150x150.jpg

Com a tancament, es va realitzar un petit pica pica que va propiciar espai de networking entre els assistents, ponents, organitzadors i col·laboradors per a comentar i reflexionar sobre les xerrades i futurs projectes d’innovació social amb ús de les TIC.

Un any més el Fòrum va aconseguir el seu objectiu principal, acostar les entitats, els veïns i veïnes a les noves tecnologies des de la seva vessant més social i la socialització de projectes e iniciatives arrelades al territori, treballant la integració d’allò global amb allò local, presentant projectes d’innovació social que ajuden e impulsen el canvi social.

Més informació i recursos:

Presentacions, videos i documentació de la jornada

Petit recull fotogràfic

-Web Fòrum TIC Social Llefià: http://forum.llefia.org

Theme SEO Settings

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

eight + 1 =